Tweedehands bedrijfswagens voor jouw bedrijf

Geplaatst door

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om een of meer tweedehands bedrijfswagens aan te schaffen voor hun bedrijf. Dit scheelt namelijk flink in investeringskosten, terwijl je hier een goede kwaliteit auto voor terugkrijgt. Ben jij ook op zoek naar een tweedehands bedrijfswagen? Koop deze auto altijd van een erkende autodealer die occasions aanbiedt. Dit soort autobedrijven zullen hun auto’s namelijk van top tot teen controleren, waardoor je er zeker van kan zijn dat je een tweedehands auto in goede staat aanschaft. Heb je al een bedrijfswagen op het oog, of ben je nog op zoek naar het juiste model voor jouw werkzaamheden? In deze blogpost lichten we twee modellen van Ford uit die zeer geschikt zijn als bedrijfswagen. Beide modellen zijn bovendien veelal tweedehands beschikbaar.

Ford Transit

De ford transit heb je waarschijnlijk al vaak zien rijden voor verschillende bedrijven, en met een goede reden. De Transit is al sinds de jaren 60 een van de meest vooraanstaande auto’s voor ondernemers. Deze bestelwagen is namelijk ideaal voor allerlei soorten ondernemingen, of je nu pakketjes vervoert of materiaal meeneemt als schilder, timmerman of loodgieter. De Ford Transit heeft een ruime laadruimte met plek voor al je materiaal en uitrusting. Je kunt de Ford Transit krijgen in verschillende varianten, bijvoorbeeld met een dubbele cabine of met een laadbak.

Ford Transit Custom

De transit custom is een variatie van de Ford Transit die net wat kleiner en compacter is. Deze bus is middelgroot en is verkrijgbaar in twee lengtes. Zo is er de L1-uitvoering, met een laadruimte van 2.55 meter lang en de L2-uitvoering, waarbij de laadruimte 2.92 meter lang is. De transit custom is bovendien redelijk nieuw, maar wordt tot nu toe positief ontvangen door gebruikers. Dit busje is ideaal wanneer je niet altijd je hele inventaris hoeft te verslepen, maar slechts de noodzakelijke materialen meeneemt in de auto.

Een occasion naar jouw wensen

Nu vraag je je misschien af of zo’n tweedehands bedrijfswagen wel aan jouw wensen zal voldoen. Bij een nieuwe auto kun je immers alles zelf uitkiezen en aanpassen. Gelukkig kan dit tegenwoordig vaak ook bij tweedehands auto’s. Je hebt bijvoorbeeld keuze in de soort carrosserie en de soort brandstof die de wagen gebruikt. Weet je niet zeker wat voor soort auto jouw bedrijf nodig heeft? Een gespecialiseerde autodealer kan je hierin verder helpen. Zij hebben vaak ruim ervaring met het vinden en verkopen van tweedehands bedrijfswagens. 

Geef een reactie